דף הבית > מחשבי כף יד >  מכשירי UST  >  המשך amigo > ...

 

מה לגבי המסך?

למסך של migo@ יש חסרונות ויתרונות. זהו מסך רפלקטיבי, כך שניתן להשתמש בו גם בחוץ, ויש לו גם תאורה צדדית על מנת לספק ראיה טובה גם בתוך מבנה. יש לו רזולוציה וחדות טובים מאד בגלל היכולת להציג 64K צבעים שונים ונקודות בגודל של 0.248 מ"מ.

אבל הם לא המרכיבים הטובים ביתר בתחום.

לדוגמא: התאורה ב-Cassiopeia הרבה יותר בהירה וברורה, והתאורה הצדדית של ה-iPAQ בהחלט חזקה יותר, ונוח יותר לקרוא בחוץ במסך של ה-iPAQ.

נבחן כעת 3 אזורי מפתח שקשורים למסכים: רזולוציה וחדות, בהירות ואיכות תמונה באור יום.

 

רזולוציה וחדות תמונה

כמו שהזכרנו, למסך של migo@ יש רזולוציה מסך וחדות טובים מאד, מעט יותר טובים מה-iPAQ והרבה יותר טובים מה-Jornada (אבל עדיין לא ברמה של Cassiopeia)

Jornada ו-migo@ במקסימום של בהירות

בהירות

המסך של ה-migo@ הוא קצת עמום ביחס לשאר מחשבי כף היד, אפילו עם הגלגלת שמאפשרת לשנות את מידת הבהירות. כמובן שהמסך הצבעוני של Cassiopeia הוא בעל הבהירות הטובה ביותר כיום. למעשה, אין בעיה עם הבהירות של המסך של migo@ אבל כשנמצאים בתוך מבנה נצטרך להשתמש בבהירות של 75% או יותר.

אולם, אפילו אז התאורה של ה-migo@ לא אחידה, דבר שגורם לבך שהמסך יהיה חשוך יותר באזורים מסויימים ובאזורים אחרים חשוך פחות.

Cassiopeia, migo@ ו-iPAQ במקסימום של בהירות מסך

מחוץ למבנה

נראה של-iPAQ יש יותר תמיכה ברפלקטיביות מה-migo@ ולכן נוח יותר להסתכל בו בחוץ.

 

Cassiopeia, migo@ ו-iPAQ בבהירות מסך בינונית .

 

 

שורה תחתונה

<

בסה"כ, מחשב כף היד migo@ הוא מחשב טוב, אך לא מחשב כף יד יוצא דופן. ראשית, זה מכשיר מגושם. בשעה שהכובד שלו ניתן להבנה היות ויש בו Built-In את החיבור לכרטיס ה-PC, אך עם זאת יתרון זה לוקה בחסר היות ולאחר בדיקה נתגלה ששניים מהכרטיסים השימושיים ביותר לא מתאימים למכשיר. נראה גם שהמכשיר של ה-migo@ הוא פשרה, שלא עומדת שסטנדרטים של Cassiopeia ושל iPAQ.

ניתן לומר שה-migo@ הוא מחשב כף יד טוב ומהיר מאד, אך עדיין לא ברמה של iPAQ.