arrow

הכנת חזית הקשת (Rainbow Facade Preparation)

החלק הזה ייקח אותך מ"תת הציור" ("Under Painting" שהוכן קודם לשלב "צבעוני 3-D" ("Colorized 3-D").

1.      שכפל אמצעי הגנה (Safeguard)

2.      הפחת ניגודים (Contrast)

3.      הוסף רעש (Noise)

4.      הוסף D3 (תבליט – Bas Relief)

5.      הבהר והראה הצגה מוקדמת (Lighten and Prewiew)

6.      צבע (Colorize)

7.      שנה שם (Rename)

   1.שכפל אמצעי הגנה

[Image146.jpg]

שכפל את הציור הראשי לשם ביטחון, השוואה, וגישה מהירה ("גרור" את שכבת הרקע לסמל "צור שכבה חדשה" – "Create New Layer").השכבה החדשה "עותק רקע" (Background copy)הופכת להיות "שכבת העבודה" ("Work Layer").

 

2.הפחת ניגודים:

[Image147.jpg]

'תמונה > התאמה > בהירות/ניגודים'… (Image > Adjust > Brightness/Contast…).ניגוד (Contrast) נקבע על ערך (-31).                   

 

 

3.הוסף רעש:

[Image148.jpg]

 'מסנן > רעש > הוסף רעש'… (Filter > Noise > Add Noise…).

-         האחידות (Uniform) נקבעת על ערך (17).                       

 

 

4.הוסף D3 (תבליט - Bas Relief)

[Image149.gif]

-         קבע את צבע הקדמה לשחור וקבע את צבע הרקע ללבן (המצב של ברירת המחדל).הקש על סמל הבא בארגז הכלים.                           

[Image150.jpg]

-         'מסנן > רישום > תבליט' (Filter > Sketch > Bas Relief).

-         פריט (Detail) נקבע על ערך (9).                  

-         חלקות (Smoothness) נקבע על (5).

-         כיוון אור (Light Direction) נקבע על  (תחתון - Bottom).

5.הבהר והראה הצגה מוקדמת

-         סלק את מתאר בחירות "נמלים צועדות" - "marching ant" (Ctrl+D).

-         הוסף רקע שחור מאחורי צורת 3-d.

-         הוסף שכבה חדשה (הקש על "צור שכבה חדשה").

-         הזז את השכבה החדשה מתחת לשכבת צורת ה- 3-d ("גרור" את מיקום השכבה החדשה).

-         בחר את כל השכבה (Ctrl+A).

-         מלא בשחור ('עריכה > מלא'… - Edit > Fill… השתמש: שחור - Black).

[Image151.jpg]

-         הבהר את הצורה ('תמונה > התאם > בהירות/ניגוד' - Image > Adjust > Brightness/Contast…).

-         בהירות נקבעת על (+16).                          

-         ניגוד נקבע על (-7).

6.צבע (Colorize)

[Image152.jpg]

הוסף צבע ('תמונה > התאם > גוון/רוויה’… - Image > Adjust > Hue/Saturation…).

-         אמת (Check) בחירת 'צביעה' (Colorize).                             

-         אמת (Check) בחירת 'הצגה מוקדמת' (Prewiew).

-         גוון נקבע על ערך (-133).

-         רוויה נקבעת על ערך (40).

7.שנה שם

-         הקש לחיצה כפולה על "שכבת העבודה".

-         נפתחת תיבת דו-שיח "אופציות שכבה".

-         שנה את שם "עותק הרקע" ל-"Colorized".



יצירת חזית הקשת

תוכן העניינים

תת ציור הלוח